Mbështetni punëtorët shëndetësorë në Kosovë duke luftuar COVID-19

Misioni ynë është të mbështesim, në mënyra të mëdha dhe të vogla, mirëqenien e punëtorëve shëndetësor, ndërsa ata luftojnë COVID-19.

DONATE NOW
Ndihmoni kombin Tonë <br>  Të Luftojnë COVID-19

Ndihmoni kombin Tonë
Të Luftojnë COVID-19

Ditë për ditë ata ndihmojnë, më së miri që munden, në çfarëdo forme që munden. Qofshin ata mjekë, rojtarë, infermirë, radiologë. Ata janë herojntë e kombit tonë. Coronavirusi ka arritur dhe ata po bojnë më të mirën që munden. Është e vështirë. Ata nuk janë ushtarë. Ata nuk mund t’ia dalin vetëm. Por ata nuk janë vetëm. Ne jemi një komb, dhe së bashku, me ndihmën tuaj, mund ta tejkalojmë këtë. Ndihmoni ata të luftojnë virusin në reparte dhe në laboratorë. Ndihmoni ata të jenë të sigurt, në trup e në mendje. Ndihmoni ata me një vend për të qëndruar ku të mbajnë të dashurit e tyre të sigurt. Ndihmoni ata në përditshmëri, me kujdesin për fëmijët, apo një taksi. Gjërat po lëvizin shumë shpejtë, e ne duhet të lëvizim akoma më shpejtë. Jep çfarëdo që ke mundësi, sot.

DHURO TANI

Follow Us

Email: info@heronjte.com